Takt Manpower pune la dispoziția clienților soluții de angajare complete prin recrutare de forță de muncă din Asia, servicii de outsourcing și de consultanță.

Takt Manpower Romania face parte dintr-un grup internațional de companii axat pe furnizarea de soluții pentru piețele care se confruntă în prezent cu problema deficitului de forță de muncă și a lipsei unor lucrători specializați. În timp ce Takt Manpower este furnizorul operațional și de livrare a soluțiilor, grupul nostru este un deschizător de drumuri în dezvoltarea și implementarea instruirii și calificărilor lucrătorilor migranți din coridorul format de Orientul Mijlociu și India. Expertiza grupului nostru constă în conceperea, dezvoltarea și furnizarea de soluții durabile complete, care îmbunătățesc performanța managementului și a forței de muncă, prin implementarea unor instrumente și sisteme unice care duc la creșterea exponențială a productivității companiei.

Activitatea și relația noastră cu Organizația Națiunilor Unite (ONU), Organizația internațională a muncii (OIM), Ministerul resurselor umane și al naționalizării din Emiratele Arabe Unite (MOHRE, EAU) și partenerii asociați din India, Pakistan, Sri Lanka și Bangladesh asigură accesul la forța de muncă recrutată etic și un sistem de trasabilitate a acesteia. Avem o rețea de centre asociate de formare în întreaga regiune, unde lucrătorii pot fi recrutați conform standardelor clienților.

Avem o experiență probată și testată și o metodologie de recrutare axată pe atragerea celor mai buni lucrători prin metode performante de identificare și dezvoltare a competențelor.

Takt Manpower a fost creat pentru a satisface nevoile pieței locale pentru lucrători calificați, oferind clienților noștri un pachet complet de servicii care include recrutarea forței de muncă asiatice, servicii de outsourcing și de consultanță.

Echipa noastră de management, formată din personal britanic și român, are o mare expertiză în recrutare, training, managementul forței de muncă, servicii de consultanță la nivel de companie cât și consultanță juridică pentru legislația română.

VIZIUNE

Scopul nostru este de a fi partenerul ales pentru externalizarea forței de muncă și pentru serviciile de asistență pentru afaceri.

MISIUNE

Pentru a fi partenerul de încredere al clienților noștri, oferim soluții complete de asistență pentru afaceri, care să le permită acestora să se concentreze asupra proceselor principale ale companiei.

FILOZOFIE

Filozofia noastră este de a evolua în permanență pentru a face față provocărilor aduse de nevoile în continuă schimbare ale clienților. Punctul nostru forte constă în ascultarea și colaborarea sinergică cu clienții pentru a identifica eventualele erori și o implementare proactivă a soluțiilor de remediere care să asigure livrarea în timp util a proiectelor la cele mai înalte standarde de calitate și de protecție a muncii.

VALORI

Valorile noastre ne dictează abordarea, cele cinci principii ale lui Takt se îmbină pentru a asigura o transformare completă:

  • Performanță: Măsurarea succesului prin performanța serviciilor noastre.
  • Persoanele pe primul loc: Totul începe și se termină cu persoanele. Oamenii noștri sunt evaluați riguros înainte de a fi recrutați și oferiți clienților.
  • Colaborare: Procesele noastre de afaceri asigură o integrare fără probleme la locul de muncă.
  • Durabilitate: Echipele noastre dedicate pentru gestionarea conturilor colaborează cu clienții pentru a asigura succesul integrării.
  • Asistența după implementare: Ne angajăm să oferim asistență post-implementare, la încheierea oricărui proiect.

ECHIPA NOASTRĂ DE MANAGEMENT

Raaj Singh

CEO

Are peste douăzeci și cinci de ani de experiență în înființarea și gestionarea serviciilor de asistență pentru companii dintr-o gamă largă de sectoare din Regatul Unit, Emiratele Arabe Unite, Qatar și India. El a jucat un rol esențial în dezvoltarea abilităților în Orientul Mijlociu. A colaborat cu Organizația internațională a muncii (OIM) a Organizației Națiunilor Unite în calitate de expert/consilier în construcții, pe problema recunoașterii regionale a calificărilor pentru lucrătorii migranți din construcții.

Cosmin Șerban

Cosmin Șerban

Director general

Cosmin este absolvent al cursurilor de Administrare a afacerilor din cadrul Universității Comerciale Luigi Bocconi Milano și al cursurilor de master în Afaceri internaționale desfășurate în cadrul Aston Business School, UK. Pe perioada colaborării sale cu echipa departamentului de taxe din cadrul unei companii de consultanță din Big Four, a dobândit o experiență complexă în gestionarea sarcinilor companiilor și clienților la nivelul regional EMEA. Cosmin a fost implicat in activitatea unor companii în diverse industrii printre care comerțul internațional în zona zootehnică, construcții civile, recrutarea de personal din Asia și e-commerce.

Karan Singh

Director operațional

Karan este absolvent al Universității de Economie și Management din cadrul Aston Business School, UK, începându-și cariera alături de echipa de managementul riscului la o importantă bancă la nivel global. A dobândit experiență internațională în sectorul recrutării de personal pentru domeniul construcțiilor, lucrând pentru companii de construcții din Qatar și Dubai. Printre responsabilitățile sale s-au numărat supervizarea procesului de recrutare, de la aprovizionarea, evaluarea, recrutarea și mobilizarea forței de muncă din India în Orientul Mijlociu.