• Membru AFSRU
  • Membru Patromil

DESPRE NOI

Takt Manpower pune la dispoziția clienților soluții complete în domeniul forței de muncă: recrutare de forță de muncă din Asia, servicii de outsourcing și servicii de consultanță.

Echipa noastră de management, formată din personal britanic și român, are o amplă expertiză în recrutare, training, managementul forței de muncă și servicii de consultanță la nivel de companie. Punem la dispoziție lucrători calificați, oferind clienților noștri un pachet complet de servicii prin care putem deveni partenerul lor de afaceri pe termen lung.

CITEȘTE MAI MULT

SERVICIILE NOASTRE

Recrutare forță de muncă

Takt Manpower oferă servicii specializate de recrutare a forței de muncă pentru clienții noștri care au nevoia de a angaja personal asiatic pentru propria companie. Oferim o soluție completă și personalizată, în conformitate cu cerințele legale din România și țara de origine.

CITEȘTE MAI MULT

Outsourcing

Oferim servicii de outsourcing cu lucrători calificați pentru o gamă largă de industrii. Soluția noastră principală este aceea de a le oferi companiilor personal profesional externalizat pe termen scurt, mediu sau lung. Soluția noastră de servicii atent gestionată oferă clienților plusul de confort specific unei echipe de management specializate la punctul de lucru. În cazul în care clienții au nevoie de o externalizare a unui volum ridicat în materie de forță de muncă, recomandăm prezența unui personal specializat care să monitorizeze lucrătorii și care să lucreze alături de client pentru a se asigura că toate cerințele de execuție și performanță sunt îndeplinite.

CITEȘTE MAI MULT

Consultanță

Serviciul nostru de consultanță are ca scop crearea unei legături intre strategie și execuție. Lucrând alături de clienții noștri, îi consiliem și le oferim sprijin pentru elaborarea strategiilor care au ca rezultat recrutarea unor lucrători calificați care îndeplinesc nivelurile de abilități și competențe necesare pentru rolurile aferente. Ca parte a unui proces de integrare de succes, forța noastră de muncă externalizată și soluțiile existente de management al angajaților le permit clienților să se concentreze asupra activităților lor de bază, în timp ce echipa de proiect a Takt Manpower se asigură că performanța angajaților corespunde așteptărilor partenerilor noștri de afaceri.

CITEȘTE MAI MULT

TIPURI DE PERSONAL FURNIZAT

Construcții

Petrol și gaze

Industrial

Agricultură

Naval

Retail

HoReCa

Logistică

NOUTĂȚI

Categorie: